Címke: Android

Mobilon éjjel-nappal asszisztál az ingyenes babaalkalmazás

No Comments

A babázás nem gyerekjáték, ezért jó, ha mindig kéznél van a segítség: a letölthető Babanapló alkalmazás lehet a szülők egyik gyors tanácsadója.

Sok szülő a mindennél jobban várt apróság megérkezése után tanácstalannak érezheti magát a rá nehezedő felelősség és az ismeretlen helyzetek átláthatatlan útvesztői miatt. A tisztánlátáshoz csak egy dologra kell ezentúl odafigyelni: legyen feltöltve a mobiltelefonja!

Az ingyenes applikáció lehetővé teszi, hogy nyomon kövessék a kisbaba fejlődését.

Segítségével digitálisan naplózhatóak az olyan hétköznapi események, mint a legutóbbi pelenkacsere vagy etetés időpontja, gyermeke alvási ciklusa. Mindemellett, olyan fontos mérföldköveket is el lehet raktározni a digitális babanaplóba, mint a fontosabb mozgásfejlődési állomások, vagy a kötelező védőoltások beadásának időpontja.

Az applikáció célja, hogy szakmailag hiteles forrásként szolgáljon a laikus felhasználók számára. Bár a mobilapp tartalmait szakorvosok írták és lektorálták, a cikkek, információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi ellátást és tanácsadást.

Az alkalmazás letölthető iOS-re és Androidra.

Forrás: hirado.hu